Future & Friends - Rekryteringsföretag med specialistkunskap inom rekrytering
16
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Få uppdateringar om framtida jobb genom att registrera en spontanansökan.
Det tar bara 30 sekunder. 

Rekryteringsområden
Sälj / marknad

Sälj och marknad är nyckelkompetenser i de flesta organisationer. Vi vet hur viktigt det är att hitta rätt kandidat för jobbet.

Läs mer
Ekonomi / Finans

Ekonomiavdelningen är hjärtat i många organisationer. Full koll på alla siffror krävs i dagens snabbrörliga landskap.

Läs mer
Digitalt / IT

Utan digital närvaro hamnar du snabbt utanför den moderna världen. Flexibla och kunskapstörstande kandidater är ett måste.

Läs mer
Inköp / logistik

De psykologiska och digitala avstånden blir allt mindre och det ställs allt högre krav på snabba transporter och effektiva inköp.

Läs mer
Varför oss

Lång erfarenhet av rekrytering av specialister

Future & Friends är specialister på rekrytering  inom tjänstemannasektorn. Vi rekryterar inom områdena sälj/marknad, ekonomi/finans, logistik/inköp och digitalt/IT samt har ett tydligt fokus och närvaro i Skåne. Vårt huvudkontor ligger i Malmö, men våra kunder hittas förutom i Malmö i Helsingborg, Lund, Ängelholm och häromkring.

 

Våra erfarna rekryterare sätter stor ära och stolthet i rekryteringshantverket. I ett samarbete med oss får du fördelen att få en personlig och nära samarbetspartner som arbetar strategiskt med din verksamhet. Vi nöjer oss inte förrän vi hittat din nästa specialist.

 

Vi är vad vi heter – Din framtid och din vän – Future & Friends.

Absolutely

We are

Awesome.

Investera i framtiden
Träffa oss

Rekrytering och bemanning i Skåne

Future & Friends grundades av vänner i branschen som vill förbättra och tillämpa rekrytering och bemanning som den borde vara och tillsammans med våra kunder växa in i framtiden.

Future & Friends övertygelse grundar sig inte i vad vi gör utan HUR vi gör det. Vår expertis och erfarenhet av rekrytering ligger i hantverket och det är med detta som vi vunnit förtroende och framgång inom rekryteringsbranschen.

– Läs gärna mer om oss 

Låt oss bli en del av din framtida tillväxtresa

Genom strategisk rekrytering hittar vi kandidater för framtida behov

Anlita oss