Vänområden - Future & Friends
983
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-983,page-parent,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Lång erfarenhet och hårt arbete lönar sig.

Våra vänområde kan

vi bättre än alla andra.

Vissa branscher har under många år blivit återkommande för oss där vi vuxit till att ha ett av Öresundsregionens största kandidatnätverk och utvecklat våra rekryterare till experter inom branscherna. Dessa områden kallar vi för vänområden.

Här besitter vi stor expertis och lång erfarenhet där vi idag innehar en attraktiv position med tydliga mervärden för såväl kunder som kandidater. Inom våra expertområden har vi många samarbeten och arbetar aktivt med ambitionen om att vara Öresundsregionens främsta spelare på marknaden.

Befinner du dig inom något av våra vänområden? Då har vi något unikt att erbjuda dig.

 

– Bli vän med oss och investera i framtiden!

a

E-handel.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av rekrytering och bemanning inom e-handel. Vi har därför även många vänner i branschen – både som söker jobb och som söker en ny vän.

Mer om vänområdet
a

Energi.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av rekrytering och bemanning inom Energibranschen. Vi har därför även många vänner i branschen – både som söker jobb och som söker en ny vän.

Mer om vänområdet
a

Livsmedel.

Vi har lång och gedigen erfarenhet av Livsmedelsbranschen. Vi har därför även många vänner i branschen – både som söker jobb och som söker en ny vän.

Mer om vänområdet

Sagt om våra vänområde

«En vän är någon som förstår din historia, tror på din framtid och som finns vid din sida.»

Kontakta oss

Vi vill gärna prata mer med dig om våra vänområden. Skicka oss ett meddelande eller ring direkt till någon av våra rekryterare.

Vi hörs snart!

Adress:

Baltzarsgatan 18,

211 36 Malmö

Telefon:

040 – 64 34 840

E-post:

info@futureandfriends.se