Rekrytering och bemanning med fokus på E-handel
57871
page-template-default,page,page-id-57871,page-child,parent-pageid-983,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Vårt vänområde

E-handel

Ett av Future & Friends vänområden är e-handel. Inom e-handelsbranschen har vi haft förmånen att under lång tid samarbeta med några av Öresundsregionens starkaste varumärken. Denna erfarenhet har gett oss ovärderlig insyn och förståelse för branschens behov och kultur. Våra rekryterare har samarbetat brett och nära våra kunder och har tillsatt såväl chefer och specialister som traditionella back-office tjänster inom samtliga avdelningar i verksamheten. Med strategiska rekryteringsprocesser har vi framgångsrikt rekryterat, bemannat och byggt upp alltifrån hela divisioner med bemanningslösningar till rekrytering av nyckelpositioner. Dessa samarbeten har varit ovärderliga för oss på resan i att bli experter inom e-handelsbranschen.

 

E-handelsbranschen är idag en av de snabbast växande branscherna och förmågan att nå ut digitalt blir en allt viktigare fråga för många verksamheter. Branschen befinner sig i ett väldigt spännande skede med en utveckling där vi gradvis går från manuellt till automatiserat och från att skjuta brett till individanpassat.

 

E-handelsbranschen efterfrågar idag, och inför framtiden, en rad kompetenser för att säkerställa en fortsatt god utveckling i branschen. Häribland står SEO, SEM, UX och analysförmåga högt på agendan hos många aktörer, med fördel med inriktning mot lead generering. Även andra kompetenser såsom content managers och sociala media experter med flera efterfrågas. AI är en annan viktig fråga som allt mer är på tapeten.

 

Vill du arbeta i en spännande och häftig bransch på frammarsch med goda framtidsutsikter kanske e-handelsbranschen är något för dig?

Kontakta oss

Stor kandidatbank

För att möta branschens ständiga tillväxt arbetar vi aktivt med att attrahera och scouta kandidater och kan på så vis proaktivt matcha vårt nätverk mot intressanta arbetsgivare och vice versa.

Kunskap & erfarenhet

Genom vår samlade expertis inom området har vi skapat oss optimala förutsättningar och kunskaper i att framgångsrikt rekrytera och attrahera kompetens som vill arbeta inom e-handelsbranschen.

Goda referenser

Våra rekryterare har samarbetat brett och nära våra kunder och har tillsatt såväl chefer och specialister som traditionella back-office tjänster inom samtliga avdelningar i verksamheten.

Kunskap & expertis

Future & Friends.

Vi kan e-handel


Oavsett om du på väg att digitalisera din verksamhet, ta klivet in i e-handelssektorn eller om du redan är en etablerad aktör så är Future & Friends din branschspecialist när du är i behov av personallösningar.


Med Future & Friends inriktning mot e-handel kan vi erbjuda regionens starkaste kandidatnätverk i Öresundsregionen. Förutom gedigen erfarenhet av rekrytering- och bemanningsbranschen har vi på Future & Friends erfarenhet av att själva driva- och utveckla e-handelsbolag.
Genom vår samlade expertis inom området har vi skapat oss optimala förutsättningar och kunskaper i att framgångsrikt rekrytera och attrahera kompetens som vill arbeta inom e-handelsbranschen.
För att möta branschens ständiga tillväxt arbetar vi aktivt med att attrahera och scouta kandidater och kan på så vis proaktivt matcha vårt nätverk mot intressanta arbetsgivare och vice versa. Vårt nätverk är brett och inkluderar såväl talanger såsom specialister och chefer med den gemensamma nämnaren – Drivet att arbeta och utvecklas inom e-handelsbranschen.
-Bli vän med oss och investera i framtiden!

Konsultvänner

Arbetssökande

Vill du bli en del av Öresundsregionens starkaste nätverk inom e-handelsbranschen? Vi söker ständigt kvalificerade medarbetare och oavsett om du redan arbetar i branschen, har någon specifik spetskompetens eller bara tycker att e-handel är otroligt spännande – Vill vi gärna ha med dig i vårt nätverk. Som medlem i nätverket får du ta del av intressanta jobbmöjligheter inom branschen och får möjligheten att bli matchad mot intressanta arbetsgivare.  Anmäl intresse och registrera dig “CONNECTA” på mindre än 30 sekunder.

CONNECTA

Kontakta oss

Vi vill gärna prata med dig om vårt vänområde E-handel. Skicka oss ett meddelande eller ring direkt till oss och prata om E-handel.

Vi hörs snart!

Adress:

Baltzarsgatan 18,

211 36 Malmö

Telefon:

040 – 64 34 840

E-post:

info@futureandfriends.se


Här hittar du fler lediga jobb inom e-handel.