Rekrytering och bemanning med fokus på Energi - vi kan energibranschen
58151
page-template-default,page,page-id-58151,page-child,parent-pageid-983,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Vårt vänområde

Energi

Vill du bli en del av Öresundsregionens starkaste nätverk inom energibranschen? Vi söker ständigt kvalificerade medarbetare och oavsett om du redan arbetar i branschen, har någon specifik spetskompetens eller bara tycker att energibranschen har mycket spännande att erbjuda – Vill vi gärna ha med dig i vårt nätverk. Som medlem i nätverket får du ta del av intressanta jobbmöjligheter inom branschen och får möjlighet att bli matchad mot intressanta arbetsgivare.

 

Vi på Future & Friends har lång erfarenhet av rekrytering inom energibranschen, både på kund- och leverantörssidan, där vi genom vår kunskap och nätverk hjälpt många spännande varumärken och kandidater till lyckade anställningar.

 

Stor kandidatbank

För att möta branschens ständiga tillväxt arbetar vi aktivt med att attrahera och scouta kandidater och kan på så vis proaktivt matcha vårt nätverk mot intressanta arbetsgivare och vice versa.

Kunskap & erfarenhet

Genom vår samlade expertis inom området har vi skapat oss optimala förutsättningar och kunskaper i att framgångsrikt rekrytera och attrahera kompetens som vill arbeta inom energibranschen.

Goda referenser

Våra rekryterare har samarbetat brett och nära våra kunder och har tillsatt såväl chefer och specialister som traditionella back-office tjänster inom samtliga avdelningar i verksamheten.

Kunskap & expertis

Future & Friends.

Vi kan energi

 

Energibranschen är viktig del i samhället och har en avgörande roll för framtidens energiförsörjning, vårt klimat och vår miljö, som vi alla har ett ansvar för. Branschen befinner sig i ett spännande skede och är i ständig förändring, där vi gradvis går från centraliserade och fossila energikällor till decentraliserade och förnybara. Vi har även generationsväxlingar att vänta med utmaningar att ta tillvara viktig kompetens och kunskap för den nya generations medarbetare som skall axla framtidens utmaningar.

Energibranschen efterfrågar idag- och inför framtiden en rad kompetenser för att säkerställa en fortsatt god utveckling i branschen. Häribland står Ingenjörer högt på agendan hos många aktörer, med fördel med inriktning mot elkraft och förnyelsebar energi. Även andra kompetenser så som tekniker, drift & underhåll och projektledare med flera efterfrågas. Jämställdhet är en annan viktig fråga och något som många aktörer arbetar aktivt för med målsättning om att attrahera fler kvinnliga medarbetare till vissa yrkesområden.

Vill du bidra till samhällsnytta och arbeta i en stabil bransch med goda framtidsutsikter kanske energibranschen är något för dig?

 

Konsultvänner

Arbetssökande

Vill du bli en del av Öresundsregionens starkaste nätverk inom energibranschen? Vi söker ständigt kvalificerade medarbetare och oavsett om du redan arbetar i branschen, har någon specifik spetskompetens eller bara tycker att energisegmentet är otroligt spännande – Vill vi gärna ha med dig i vårt nätverk. Som medlem i nätverket får du ta del av intressanta jobbmöjligheter inom branschen och får möjligheten att bli matchad mot intressanta arbetsgivare.  Anmäl intresse och registrera dig “CONNECTA” på mindre än 30 sekunder.

CONNECTA

Kontakta oss

Vi vill gärna prata med dig om vårt vänområde Energi. Skicka oss ett meddelande eller ring direkt till oss och prata om karriär- eller rekryteringsmöjligheter inom Energibranschen.

Vi hörs snart!

Adress:

Baltzarsgatan 18,

211 36 Malmö

Telefon:

040 – 64 34 840

E-post:

info@futureandfriends.se