Bemanningsföretag Malmö - vi hjälper dig med bemanning - Future & Friends
57699
page-template-default,page,page-id-57699,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Bemanningsföretag.

Vill du ha hjälp med bemanning?

Vi är ett bemanningsföretag strategiskt placerat i Malmö. Från Malmö arbetar vi med bemanningsuppdrag i hela Skåne. Vi bemannar tjänster inom din kontorsverksamhet med fokus på ekonomi, kundservice, försäljning och marknad. Här är några av våra kunder:

Träffa mig

Bemanning till kontor i hela Skåne.

Jag heter Daniel och är ansvarig för vår bemanningsverksamhet. Jag har över tio års erfarenhet från branschen och hjälper gärna till om du ska bemanna ekonomiavdelning, reception, marknadsavdelning eller kundservice.  

Future & Friends arbetar med rekrytering och bemanning med inriktning mot roller som du typiskt hittar på kontor. Via våra bemanningslösningar så kan du hyra in konsulter och tillfällig personal på både kort och lång sikt. 

Kontakta mig direkt
– Telefon: 072-600 64 21
– E-post: daniel@futureandfriends.se

Vår stil

Strategisk bemanning

Bemanning innebär att du som kund hyr in personal och kompetens till din verksamhet. Anledningarna kan vara många. Ni kanske står inför en expansion, ni vill kanske ha en flexibel bemanning eller har en oväntad vakans? Oavsett anledning vet vi att en lyckad bemanningsprocess gynnas av ett strategiskt och långsiktigt samarbete. För oss är det därför viktigt att lära känna och förstå din verksamhets organisation och företagskultur. Vi är ett bemanningsföretag som genom vår långa erfarenhet av bemanning inom flertalet branscher och nivåer, kan erbjuda ett nära, personligt och agilt samarbete där kvalitén alltid håller högsta nivå. Med vår starka förankring i Malmö/Skåne håller vi oss kontinuerligt ajour med regionens hetaste kandidater med idag ett av regionens starkaste nätverk.

Behovet

Inte bara en tillsättning

En bemanning är inte bara en tillsättning! – Oavsett karaktären av våra dina behov så är en sak säker, behovet Är unikt. Viktigt för oss är att behandla och värna om processens unikitet och se till de framtida möjligheterna som uppstår i tillsättningen. Genom att skräddarsy bemanningsprocessen tillsammans med er skapar vi oss en djupare verksamhetsförståelse med optimala förutsättningar att hitta rätt medarbetare. Future & Friends är ett bemanningsföretag i Malmö / Skåne som arbetar långsiktigt. Nedan kan du läsa mer om vår bemanningsprocess.

Vi är ett bemanningsföretag som älskar att prata om bemanning. Ring oss idag för offert.

Kontakta oss om bemanning

Söker du ett bemanningsföretag i Malmö och/eller södra Sverige? Skicka oss ett meddelande eller ring direkt till någon av våra rekryterare.

Vi hörs snart!

Adress:

Lilla Torg 4,

211 34 Malmö

Telefon:

040 – 64 34 840

E-post:

info@futureandfriends.se


Vårt arbetssätt som bemanningsföretag

1
Steg ett

Behovsanalys

För att definiera vilka kompetenser och personligheter som er verksamhet behöver inleds våra processer med en genomgående behovsanalys följt av en kravspecifikation där vi tillsammans skräddarsyr ett effektivt bemanningsupplägg. Med din expertis om er verksamhet samt vår expertis inom bemanning skapar vi tillsammans ett optimalt underlag för att finna den absolut bästa lösningen för just din verksamhet.

2
Steg två

Strategisk bemanning

Att arbeta strategiskt med din bemanning kan visa sig vara både kostnadseffektivt och kompetenshöjande på såväl kort som lång sikt. Viktigt i våra samarbeten är att vi lär känna dig som kund och just dina behov för att kunna vara delaktiga och presentera långsiktiga upplägg. Vi har framgångsrik erfarenhet av att bemanna såväl nyckelpositioner såsom bemanning av hela avdelningar där vi varit bidragande i våra kunders tillväxt.

3
Steg tre

Vänskapsträffar

Samtliga av våra konsultchefer är utbildade inom såväl bemanning som rekrytering och tränade för att definiera styrkor, potential och svagheter i intervjuer med kandidater. Med stor erfarenhet och beprövad teknik intervjuar vi potentiella kandidater för det aktuella uppdraget. Du som kund får givetvis möjligheten att själv träffa och intervjua våra tilltänkta konsulter innan ni beslutar er om bemanningen.

4
Steg fyra

Kompetens på plats

Vi bemannar med en eller flera konsulter som bidrar med sin kompetens och engagemang till din verksamhet under den aktuella tiden för behovet. Vi innehar hela arbetsgivaransvaret vilket medför att ni som kund ej tar risker för bland annat sjuklöner, uppsägningar eller andra typer av svåra dialoger samt ger er en stor flexibilitet och en kostnadseffektiv lösning. Våra erfarna konsultchefer arbetar alltid nära er som kund, nära våra konsulter, med stor transparens och arbetar alltid efter tesen – En nöjd och motiverad konsult ger en nöjd och långsiktig samarbetspartner.

Investera i framtiden