Konsulter / bemanning

Anlita en konsult genom oss

Vi hjälper er med konsulter när ni vill bemanna tjänster genom att hyra personal månadsvis. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att säkra personalförsörjning till alla typer av kontorsverksamheter med fokus på ekonomi, kundservice, försäljning och marknad.  

Att använda sig av en konsultlösning är ett flexibelt sätt att snabbt få in kompetens i bolaget för att lösa tillfälliga eller osäkra behov under en begränsad tid. 

We find competence that sets your business in motion

Konsultlösning

Behöver du en konsult i din verksamhet så har vi ofta snabba lösningar att tillgå genom vårt enorma nätverk av kandidater. Utifrån din kravspecifikation löser vi ditt konsultbehov.

Bemanningslösning

Bemanning är ofta konsulter fast på en nivå som kräver mindre erfarenhet och utbildning. Vi har hjälpt många organisationer med denna typ av lösning.

Att hyra personal

Tillfälliga lösningar med inhyrd personal kan vara både effektivt och flexibelt. Det finns ofta många fördelar med denna lösning och vi på Future & Friends har lång erfarenhet av att anställa konsulter med varierad kompetens. 

Nöjda kunder

I ett samarbete med oss får du fördelen att få en personlig och nära samarbetspartner som arbetar strategiskt med din verksamhet. Vi nöjer oss inte förrän vi hittat din nästa specialist.

Previous
Next

Friends in motion

Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt kompetens till rätt organisation. Med oss får du fördelen av ett personlig och nära samarbete där vi arbetar strategiskt med din verksamhet. Vi nöjer oss inte förrän vi hittat rätt kandidat till er verksamhet.

Be om offert

Vill du veta mer om konsulter / bemanning hos oss på Future & Friends så är du alltid välkommen att kontakta oss.

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 

Strategisk lösningar

Konsulter / Bemanning innebär att du som kund hyr in personal och kompetens till din verksamhet. Anledningarna kan vara många. Ni kanske står inför en expansion, ni vill kanske ha en flexibel bemanning eller har en oväntad vakans? Oavsett anledning vet vi att en lyckad bemanningsprocess gynnas av ett strategiskt och långsiktigt samarbete. För oss är det därför viktigt att lära känna och förstå din verksamhets organisation och företagskultur. Vi är ett konsult- och bemanningsföretag som genom vår långa erfarenhet av bemanning inom flertalet branscher och nivåer, kan erbjuda ett nära, personligt och agilt samarbete där kvalitén alltid håller högsta nivå.

Inte bara en tillsättning

En konsultförfrågan är inte bara en tillsättning! – Oavsett karaktären av våra dina behov så är en sak säker, behovet Är unikt. Det är därför viktigt för oss är att behandla och värna om processens unikitet och se till de framtida möjligheterna som uppstår i tillsättningen. Genom att skräddarsy bemanningsprocessen tillsammans med er skapar vi oss en djupare verksamhetsförståelse med optimala förutsättningar att hitta rätt medarbetare.

Vid konsultlösningar innehar vi hela arbetsgivaransvaret vilket medför att ni som kund ej tar risker för bland annat sjuklöner, uppsägningar eller andra typer av svåra dialoger samt ger er en stor flexibilitet och en kostnadseffektiv lösning. Våra erfarna konsultchefer arbetar alltid nära er som kund, nära våra konsulter, med stor transparens och arbetar alltid efter tesen – En nöjd och motiverad konsult ger en nöjd och långsiktig samarbetspartner.