Executive Search

Låt oss headhunta din chef eller specialist

Future & Friends är specialister på att förse organisationer med kompetenser  inom områdena sälj/marknad, ekonomi/finans, HR, logistik/inköp och digitalt/IT. Executive Search / Headhunting rekommenderas som rekryteringsmetod när det ställs särskilt höga krav på erfarenhet, kompetens eller vid rekrytering av bristkompetenser. Vanligtvis är dessa kandidater tilltänkta för nyckelpositioner i er organisation varför det är av vikt att även proaktivt kontakta kompetenser som inte aktivt söker jobb.

We find competence that sets your business in motion

Chefer / Ledare

Att rekrytera chefer och ledare är otroligt svårt om man inte har lång erfarenhet och förmåga att sätta sig in i en ny organisation och dess behov. För att matcha rätt person med rätt uppdrag headhuntar vi kandidater som matchar er kravprofil och er organisation. 

Specialist- och nyckelkompetenser

Många specialistroller och nyckelkompetenser är otroligt svåra att hitta. Dessa kräver ett gediget searcharbete där man måste gå den extra milen för att verkligen hitta rätt kompetens. Detta är vår specialité på Future & Friends. 

Styrelsemedlem

För styrelseposter krävs det ofta en specifik kompetens och en erfarenhet som kan hjälpa bolaget att uppnå sin vision och sin tillväxt. Med Executive Search söker vi upp, attraherar och kontrakterar vi rätt kandidater för din verksamhet.. 

Nöjda kunder

Våra kunder återvänder till oss då nöjda kunder är något av det viktigaste för oss. Vid search uppdrag lägger vi all vår tid och energi på att söka och hitta den perfekta kandidaten åt er. 

Föregående bild
Nästa bild

Friends in motion

Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt kompetens till rätt organisation. Med oss får du fördelen av ett personlig och nära samarbete där vi arbetar strategiskt med din verksamhet. Vi nöjer oss inte förrän vi hittat rätt kandidat till er verksamhet.

Be om offert

Vill du veta mer om Headhunting / Executive Search hos oss på Future & Friends så är du alltid välkommen att kontakta oss.

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 

Mer än bara search

Vi arbetar strategiskt med strukturerade och proaktiva metoder där vi, utifrån en fastställd kompetensprofil, kartlägger marknaden och aktivt söker upp och scoutar de bästa kandidaterna. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med utmanande och komplexa searchuppdrag där vårt nätverk av kompetenser spelat en avgörande roll i våra kunders framgång. Att investera i nya medarbetare till er organisation är en av de viktigaste och mest avgörande investeringarna för din verksamhet och här vill vi gärna hjälpa dig.

Inte bara en tillsättning

Headhunting är inte bara en tillsättning! För oss är det viktigt  att behandla och värna om processens unikitet och se till de framtida möjligheterna som uppstår i tillsättningen. Genom att strategiskt skräddarsy processen tillsammans med er skapar vi oss en djupare verksamhetsförståelse med optimala förutsättningar att hitta rätt medarbetare. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi arbetar med Executive Search och Headhunting.