Rekrytering - Future & Friends
57550
page-template-default,page,page-id-57550,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Rekrytering.

Söker du ett rekryteringsföretag?
Vår stil

Strategisk rekrytering

Att investera i nya medarbetare till din organisation är en av de viktigaste och mest avgörande investeringarna för din verksamhet. Av erfarenhet vet vi att en lyckad rekrytering alltid skall utföras strategiskt utefter dess unika behov. För oss är det viktigt att lära känna och förstå din verksamhets organisation och företagskultur för en lyckad rekrytering oavsett var i organisationen behovet uppstår. Med oss som samarbetspart får ni en helhetsleverantör vars rekryteringsspecialister lär känna din verksamhet på djupet med tydligt fokus på framtiden. Genom vår långa erfarenhet av tjänstemannarekrytering på samtliga nivåer och inom flertalet branscher kan vi erbjuda ett nära, personligt och transparant samarbete där kvalitén alltid håller högsta nivå. Med vår starka förankring i Öresundsregionen håller vi oss kontinuerligt ajour med regionens hetaste kandidater med idag ett av regionens starkaste nätverk inom tjänstemannasektorn.

Behovet

Inte bara en tillsättning

En Rekrytering är inte bara en tillsättning! – Oavsett karaktären av våra vänners behov så är en sak säker, behovet ÄR unikt. Viktigt för oss är att behandla och värna om processens unikitet och se till de framtida möjligheterna som uppstår i tillsättningen. Genom att strategiskt skräddarsy processen tillsammans med er skapar vi oss en djupare verksamhetsförståelse med optimala förutsättningar att hitta rätt medarbetare. Här nedanför kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess. 

Söker du ett rekryteringsföretag i Malmö eller södra Sverige. Ring våra erfarna rekryterare idag för offert.

Kontakta oss om rekrytering

Vi vill gärna prata med dig om rekrytering. Skicka oss ett meddelande eller ring direkt till någon av våra rekryterare.

Vi hörs snart!

Adress:

Lilla Torg 4,

211 34 Malmö

Telefon:

040 – 64 34 840

E-post:

info@futureandfriends.se


1
Steg ett

Behovsanalys

Alla människor är unika och därför är en rekrytering alltid en unik möjlighet för dig som anställer. För att definiera vilken kompetens och den typ av personlighet som ni eftersöker inleds samtliga av våra processer med en gedigen och personlig behovsanalys följt av en kravspecifikation för tjänsten. Med din expertis om er verksamhet samt vår expertis inom rekrytering skapar vi tillsammans ett optimalt underlag för att finna er nästa medarbetare.

 

2
Steg två

Strategisk rekrytering

Samtliga av våra rekryterare är utbildade inom rekrytering och tränade för att definiera styrkor, potential och svagheter i intervjuer med kandidater. Med stor erfarenhet och beprövad teknik intervjuar vi potentiella kandidater för den aktuella positionen. Vi tillämpar möjlighet till ett flertal, för tjänsten utvalda kompetens/personlighetstester till slutkandidaterna i processen. Vi är väl medvetna om vilket ambassadörskap som förväntas av oss när vi tillsammans med ert varumärke möter kandidater och media. Därför arbetar vi alltid utifrån en strategi om att marknadsföra er positivt.

3
Steg tre

Kandidatanalys

En viktig aktivitet i våra processer är referenstagningen samt bakgrundskontroll på slutkandidaterna. Med rätt och beprövad teknik når våra rekryterare djupet i dessa aktiviter och kan därigenom få svar på den så viktiga frågan: Hur har slutkandidaten presterat på tidigare arbetsplatser och hur lämplig är denne för tjänsten?

4
Steg fyra

Vänskapsträffar

Nu får du möjligheten att själv eller tillsammans med oss träffa processens toppkandidater för egna intervjuer. Inför era intervjuer förses ni med gediget och tydligt underlag för de aktiviteter som skett fram tills nu. Efter intervjuerna tar vi tillsammans beslut om bästa väg framåt mot en fullbordad rekrytering.

Investera i framtiden