Specialister på rekrytering

Erfarna rekryterare med förståelse för din verksamhet

Future & Friends är specialister på rekrytering på alla nivåer inom områdena sälj/marknad, ekonomi/finans, HR, logistik/inköp och digitalt/IT. Våra erfarna rekryterare sätter stor ära och stolthet i rekryteringshantverket. I ett samarbete med oss får du fördelen att få en personlig och nära samarbetspartner som arbetar strategiskt med din verksamhet. Vi nöjer oss inte förrän vi hittat din nästa specialist.

We find competence that sets your business in motion

Marknad & Försäljning

Våra erfarna rekryterare använder sig av kvalitativa processer som säkerställer att ni får rätt kandidat för ert sälj, marknads- och kommunikationsbehov, både idag och för framtiden. Läs mer

Ekonomi & Finans

Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att rekrytera just ekonomer till tjänster från redovisningsekonomer och controllers till ekonomichefer och CFOs. Läs mer

Business Support

Vi är vana att vara mitt i företagets organisation där man ofta finner kontorets stöttande tjänster. År av erfarenhet har lärt oss att att kompetensbaserat utvärdera kandidater på alla nivåer i verksamheten. 

Inköp & Logistik

Inköpare och logistiker har viktiga funktioner i dagens företag. Det är de som binder samman olika parter inom verksamheten, både internt och externt. Det är ett område som vi ofta genomför rekryteringsuppdrag inom. Läs mer

HR

HR och personalavdelningen arbetar med områden som till viss del är besläktad med rekryteringsarbetet. HR är en viktig funktion där våra kompetensbaserade metoder kommer väl till pass. 

Nöjda kunder

I ett samarbete med oss får du en personlig och nära samarbetspartner som arbetar strategiskt med din verksamhet. Vi nöjer oss inte förrän vi hittat din nästa specialist. 

Föregående bild
Nästa bild

Friends in motion

Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt kompetens till rätt organisation. Med oss får du fördelen av ett personlig och nära samarbete där vi arbetar strategiskt med din verksamhet. Vi nöjer oss inte förrän vi hittat rätt kandidat till er verksamhet.

Be om offert

Vill du veta mer om att rekrytera personal tillsammans med Future & Friends så är du alltid välkommen att kontakta oss.

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 

Strategisk rekrytering

Att investera i nya medarbetare till din organisation är en av de viktigaste och mest avgörande investeringarna för din verksamhet. Av erfarenhet vet vi att en lyckad rekrytering alltid skall utföras strategiskt utefter dess unika behov. För oss är det viktigt att lära känna och förstå din verksamhets organisation och företagskultur för en lyckad rekrytering oavsett var i organisationen behovet uppstår. Med oss som samarbetspart får ni en helhetsleverantör vars rekryteringsspecialister lär känna din verksamhet på djupet med tydligt fokus på framtiden. Genom vår långa erfarenhet av rekrytering på samtliga nivåer och inom flertalet branscher kan vi erbjuda ett nära, personligt och transparent samarbete där kvalitén alltid håller högsta nivå. 

Inte bara en tillsättning

En Rekrytering är inte bara en tillsättning! – Oavsett karaktären på ert rekryteringsbehov så är en sak säker, behovet ÄR unikt. Det är därför viktigt för oss är att behandla och värna om processens unikitet och se till de framtida möjligheterna som uppstår i tillsättningen. Genom att strategiskt skräddarsy processen tillsammans med er skapar vi oss en djupare verksamhetsförståelse med optimala förutsättningar att hitta rätt medarbetare.