Om oss

Vem är Future & Friends

Med Future & Friends får du ett rekryteringsföretag som även är en personlig rekryteringspartner och branschspecialist inom våra specialistområden. Med oss så erbjuds du ett brett samarbete över din verksamhets samtliga avdelningar. Av erfarenhet vet vi att kombinationen av specialistkompetens och en bredd i samarbetet ger oss en djupare verksamhetsförståelse och er en långsiktig och strategisk partner. 

We find competence that sets your business in motion

Strategiskt

En strategisk tillsättning är en rekrytering för framtiden. Genom att lära känna er organisation och veta var ni är på väg kan vi hitta kandidater som fyller ert strategiska behov.

Långsiktigt

Våra samarbeten bygger på framtiden. Genom långsiktighet där hela din organisation står i fokus kan vi tillsamman skapa tillväxt och göra skillnad. 

Personligt

Teamet tar sig gärna ann din utmaning men dialogen du har ska kännas personlig. Hos oss samarbetar du alltid med en kontaktperson som lär känna dig och din verksamhet på djupet. 

Erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering och bemanning och har med vårt brinnande intresse för branschen skapat förtroende och framgång tillsammans med våra samarbetspartners.

Kompetensbaserat

En självklarhet i samtliga av våra arbetssätt, aktiviteter och samarbeten är att arbeta kompetensbaserat, fördomsfritt och med hållbar rekrytering och bemanning.

 

 

 

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster så är du alltid välkommen att kontakta oss.

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande. 

Hur allting började

Future & Friends grundades av vänner från rekryteringsbranschen som alla brinner för rekrytering och som har ambitionen att förändra branschen till det bättre! Med lång erfarenhet av denna snabbväxande bransch har vi hittat ett recept på hur vi vill använda rekryteringshantverket för att skapa en process som bygger förutsättningar för en framgångsrik framtid!

Vi investerade hårt tankearbete och många workshops för att hitta rätt väg att förbättra branschen. Genom gemensamma krafter och långa diskussioner landade vi i tre värdeord som skall genomsyra oss i samtliga av våra samarbeten, oavsett vem du är och din bakgrund: Framtid, Vänner och Expertis.

Under 2018 lanserade vi ett nytt varumärke, E-commerce recruit. Redan tidigt såg vi att e-handel var en framtidsbransch där det saknades kompetens bland rekryteringsföretagen. För att ge det rätt fokus valde vi att driva detta som en egen verksamhet. E-commerce recruit är idag Sveriges enda rekryteringsföretag med 100% fokus på e-handel. Besök E-commerce recruit.