Future & Friends - vår historia, vår bakgrund - vi brinner för rekrytering
689
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-689,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Future & Friends

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt.
HISTORIA

Så började det

Future & Friends grundades av vänner från rekryteringsbranschen som alla brinner för rekrytering och som har ambitionen att förändra branschen till det bättre! Med lång erfarenhet av denna snabbväxande bransch har vi hittat ett recept på hur vi vill använda rekryteringshantverket för att skapa en process som bygger förutsättningar för en framgångsrik framtid!

 

Vi investerade hårt tankearbete och många workshops för att hitta rätt väg att förbättra branschen. Genom gemensamma krafter och långa diskussioner landade vi i tre värdeord som skall genomsyra oss i samtliga av våra samarbeten, oavsett vem du är och din bakgrund: Framtid, Vänner och Expertis.

 

Vi är vad vi heter – Din framtid och din vän – Future & Friends.

Under 2018 lanserade vi ett nytt varumärke, E-commerce recruit. Redan tidigt såg vi att e-handel var en framtidsbransch där det saknades kompetens bland rekryteringsföretagen. För att ge det rätt fokus valde vi att driva detta som en egen verksamhet. E-commerce recruit är idag Sveriges enda rekryteringsföretag med 100% fokus på e-handel. Besök E-commerce recruit.

FRAMTID

Vi tänker långsiktigt

Vår erfarenhet säger oss att framgångsrika samarbeten bygger på långsiktighet, förtroende och engagemanget gällande just DIN framtid. Vår erfarenhet och expertis utmärker sig i hur vi arbetar med rekryteringshantverket. Detta i kombination med vårt stora engagemang och strategiska förhållningssätt gör att vi förstår era framtida behov bättre än någon annan. Vår utgångspunkt är att alltid arbeta för en ljus och lönsam framtid för våra kunder och konsulter.

VÄNNER

Du kan lita på oss

Oavsett om du samarbetar med oss i form av kund, konsult, leverantör eller på annat sätt ger Future & Friends dig känslan av att just DU är vår vän. Våra samarbeten grundar sig i vänskapliga relationer, med tillgänglighet och engagemang utöver det vanliga, för våra vänner. Våra arbetssätt, aktiviteter och samarbeten skall alltid stödja vår vision om att uppfattas som vänner, att arbeta för en positiv framtid och att vara Öresundsregionens främsta rekryterings- och bemanningspartner.

Vi är det vi heter
Din Framtid och Din Vän

Din rekryteringspartner i Öresund

Strategiskt

En strategisk tillsättning är en rekrytering för framtiden. Genom att lära känna er organisation och veta var ni är på väg kan vi hitta kandidater som fyller ert strategiska behov.

Långsiktigt

Våra samarbeten bygger på framtiden. Genom långsiktighet där hela din organisation står i fokus kan vi tillsamman skapa tillväxt och göra skillnad.

Personligt

Vänskapliga relationer ÄR personliga. Hos oss samarbetar du alltid med en kontaktperson som lär känna dig och din verksamhet på djupet.

Erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering och bemanning och har med vårt brinnande intresse för branschen skapat förtroende och framgång tillsammans med våra samarbetspartners.

Lokalt

Vårt fokus är Öresundsregionen och där har vi många vänner. Med hög lokal närvaro innehar vi branschens starkaste vännätverk i Öresundsregionen.

Hållbart

En självklarhet i samtliga av våra arbetssätt, aktiviteter och samarbeten är att arbeta kompetensbaserat, fördomsfritt och med hållbar rekrytering och bemanning.

Det som skiljer oss från andra är HUR vi arbetar. Läs gärna mer om våra tjänster.