Rekrytering Malmö - vi rekryterar lokalt i Malmö - Future & Friends
58212
post-template-default,single,single-post,postid-58212,single-format-standard,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Rekrytering Malmö

Rekrytering Malmö – vi rekryterar lokalt i Malmö

 

Future & friends är ett rekryteringsbolag med huvudkontor i Malmö. Vår hemmamarknad är Öresundsregionen och vår tro är att nätverk är lokala. Vi lägger därför allt vårt fokus på att lära känna företag och kandidater i södra Sverige med ett stort fokus på just Malmö. Läs gärna mer om våra tjänster rekrytering, bemanning eller hyr-rekrytering.

Rekrytering i Malmö

Vi tror att man måste vara nära det rekryterande företaget för att göra ett bra jobb. Inget företag kan bygga nationella nätverk – nätverk är levande och lokala. Vårt kontor hittar ni i centrala Malmö, på Baltzarsgatan rättare bestämt. Vi har över 15 års erfarenhet av att hjälpa företag med rekrytering. Söker du en lokal partner som ni kan lita på så är Future & Friends rätt för er.

Kandidater i Malmö

Vi bygger vårt nätverk i Malmö och satsar på att ha regionen bästa kandidatbank. Future & Friends använder både traditionella och moderna kanaler för att hitta framtidens anställda. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att använda sociala medier för att specifikt hitta de bästa kandidaterna i Malmö.

Lär gärna mer om våra tjänster eller kontakta oss.

 

Vill du att vi ska hjälpa dig med rekrytering, bemanning eller hyrrekrytering? Då ska du ringa oss på Future & Friends i Malmö.

info@futureandfriends.se
+(46) 40 64 34 840

Vi hjälper dig med rekrytering inom områdena sälj/marknad, logistik/inköp, digitalt/it samt ekonomi/finans.