Rekryteringsföretag i Malmö

Future & Friends är ett personligt rekryteringsföretag med kontor i centrala Malmö. Vi hjälper dig när du behöver rekrytera personal. Vi sätter din kundnöjdhet högst upp på listan över våra prioriteringar. När du använder oss vid ett rekryteringsuppdrag så ska du vara nöjd med med vårt arbete och den nya stjärna som du väljer att anställa. Rekrytering i Malmö Som rekryteringsföretag i Malmö är vi ett relativt ungs företag. Erfarenhetsmässigt har vi dock över 10 års erfarenhet av att rekrytera personal här i Malmö. Vi har ett stort nätverk i regionen, nästan lika stort som vår kunskapsbank. Ring oss så berättar vi gärna mer om oss, och om hur vi kan hjälpa dig. Du når oss på 040 – 64 34 840

Kontakta oss för mer information om rekrytering, search och konsultlösningar.

Future & Friends i Malmö

Vårt kontor hittar du i centrala Malmö, på Balzarsgatan 18 (precis vid hansa-gallerian). Våra rekryterare har lång erfarenhet och arbetar nära både researchers och sociala mediaexperter. Som ett personligt rekryteringsföretag i Malmö hjälper vi dig att rekrytera när personalbehov uppstår. Detta kan vara när er organisation växer, när någon väljer att gå vidare till nya utmaningar eller om ni väljer att organisera om internt. Vi är vana vid att vara en strategisk partner vid rekrytering och hjälper er att hitta rätt oavsett hur ert behov ser ut just nu. Tillsammans är vi övertygade om att vi hittar en framgångsrik lösning.

Rekryteringsföretag Malmö med fokus på dig

För oss är det viktigast att du är nöjd, både under själva uppdraget och efter det att vi hittat din kandidat. Under processens gång lyssnar vi noggrant på dina önskemål och efter en genomförd rekryteringsprocess följer vi upp för att garantera att du är nöjd – även efter det att vi slutfört rekryteringen.

Som ett erfaret rekryteringsföretag i Malmö så lägger vi inte några värderingar i hur involverad du vill vara i uppdraget. Under uppstartsmötet går vi igenom dina preferens och stämmer av hur mycket återkoppling du vill ha under de olika delarna av rekryteringen.

Varför är vi ett av Malmös mest populära rekryteringsföretag?

Det är enkelt! Våra kunder och kandidater är båda väldigt nöjda med både processen och resultatet – nöjda kunder gör en populär!

Ett lokalt rekryteringsföretag i Malmö

Vi sitter lokalt i Malmö för att göra det lätt att träffa oss. Med närhet till pendeltrafik och med lättillgängliga parkeringsplatser så missar vi inte ett möte med en potentiell stjärna till ditt företag. Kontakta oss redan idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig på nästa sätt!

Ring oss: 040 – 64 34 840

Maila oss: info@futureandfriends.se

Vi rekryterar inom områdena

  • Ekonomi / Finans
  • Marknad och Försäljning
  • Digitalt / IT
  • Inköp och Logistik

Nyligen har vi rekryterat

Nyligen har vi framgångsrikt rekryterat Säljare, HR-specialist, Controller, Ekonomichef, Projektledare, Grafiker, Key Account Manager, Administratör, Eftermarknadsansvarig, Inköpare, Fastighetschef, Installatör, Löneadministratör, Innesäljare, Planeringsingenjör, IT-projektledare, Ekonom och många fler.

Våra tjänster
Strategisk partner inom kompetensförsörjning
Future & Friends är specialister på att lösa kompetensbehov på alla nivåer inom Ekonomi, Marknad & Kommunikation, Inköp & Logistik, HR och Business Support.

Vi arbetar med kompetensbaserade rekrytering för att säkerställa att vi hittar rätt kandidat för varje process. Vi har lång erfarenhet av rekryteringshantverket och erbjuder även personlighets- och kapacitetstester.

Läs mer om Rekrytering

Söker du chefer eller specialister så erbjuder vi djupgående search / headhunting. Vi har ett stort nätverk och vi har även lång erfarenhet från kandidatkartläggning inom chefsroller och liknande expertis. 

Läs mer om Executive Search

Söker du en tillfällig eller flexibel lösning på kort eller lång sikt så kan en interimkonsult vara lösningen för dig. Vi hjälper till med konsulter och bemanning på olika nivåer i er organisation. 

Läs mer om våra konsultlösningar.

En rekrytering till styrelsen är en av de viktigaste tillsättningar man kan göra. Behöver ni en ny styrelsemedlem eller ordförande så utför vi alltid detta genom ett gediget search / headhunting arbete. 

Bli en del av vårt nätverk

Vi letar alltid efter dig som brinner för att göra ett bra jobb och är verksam inom ekonomi, marknad, HR eller business support. Registrera dig för att få uppdateringar om när nya jobbmöjligheter dyker upp. Tänk även på att alla lediga tjänster inte annonseras i vår jobbportal – många jobb tillsätts direkt via nätverket.

Få en offert

Söker du ett rekryteringsföretag med lång erfarenhet av rekrytering, search och konsulter så är det Future & Friends du ska kontakta.

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande.