Våra tjänster

Rekrytering / Executive Search / Headhunting / Bemanning / Konsulter 

Våra tjänster
Strategisk partner inom kompetensförsörjning
Future & Friends är specialister på att lösa kompetensbehov på alla nivåer inom Ekonomi, Marknad & Kommunikation, Inköp & Logistik, HR och Business Support.

Vi arbetar med kompetensbaserade rekrytering för att säkerställa att vi hittar rätt kandidat för varje process. Vi har lång erfarenhet av rekryteringshantverket och erbjuder även personlighets- och kapacitetstester.

Läs mer om Rekrytering

Söker du chefer eller specialister så erbjuder vi djupgående search / headhunting. Vi har ett stort nätverk och vi har även lång erfarenhet från kandidatkartläggning inom chefsroller och liknande expertis. 

Läs mer om Executive Search

Söker du en tillfällig eller flexibel lösning på kort eller lång sikt så kan en interimkonsult vara lösningen för dig. Vi hjälper till med konsulter och bemanning på olika nivåer i er organisation. 

Läs mer om våra konsultlösningar.

En rekrytering till styrelsen är en av de viktigaste tillsättningar man kan göra. Behöver ni en ny styrelsemedlem eller ordförande så utför vi alltid detta genom ett gediget search / headhunting arbete. 

Kontakta oss för mer information om rekrytering, search och konsultlösningar.

Varför välja oss?

Stort nätverk

Sedan 2018 har vi arbetat aktivt med rekrytering inom våra specialistområden och för varje dag fylls vår kandidatbank med nya kompetenser. Idag har vi således att stort nätverk av kandidater på jakt efter sin nästa utmaning.

Kvalitetssäkrad process

Vi rekryterar alltid fördomsfritt och kompetensbaserat för att hitta bästa möjliga kandidat.

Strategisk partner

Med oss får du fördelen av ett personlig och nära samarbete där vi arbetar strategiskt med din verksamhet. Vi nöjer oss inte förrän vi hittat din nästa specialist.

Marknadsföring

Vi syns där kandidaterna är genom att nyttja digitala kanaler och nätverk.

Lång erfarenhet

Vi kan rekryteringshantverket. Med över 15 års erfarenhet av rekryteringsbranschen så garanterar vi att ni kan vara trygga i att vi kan rekrytering ut i fingerspetsarna.

Marknad & Kommunikation

Våra erfarna rekryterare använder sig av kvalitativa processer som säkerställer att ni får rätt kandidat för ert marknads- och kommunikationsbehov, både idag och för framtiden. Läs mer…

Ekonomi

Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att rekrytera just ekonomer till tjänster från redovisningsekonomer och controllers till ekonomichefer och CFOs. Läs mer…

Business Support

Vi är vana att vara mitt i företagets organisation där man ofta finner kontorets stöttande tjänster. År av erfarenhet har lärt oss att att kompetensbaserat utvärdera kandidater på alla nivåer i verksamheten. Läs mer…

Inköp & Logistik

Inköpare och logistiker har viktiga funktioner i dagens företag. Det är de som binder samman olika parter inom verksamheten, både internt och externt. Det är ett område som vi ofta genomför rekryteringsuppdrag inom. Läs mer…

HR

HR och personalavdelningen arbetar med områden som till viss del är besläktad med rekryteringsarbetet. HR är en viktig funktion där våra kompetensbaserade metoder kommer väl till pass. Läs mer…

Be om offert

Vill du veta mer om att rekrytera personal tillsammans med Future & Friends så är du alltid välkommen att kontakta oss.

En offert är helt kostnadsfri och ej bindande.