Facebook som rekryteringskanal - Future & Friends
58245
post-template-default,single,single-post,postid-58245,single-format-standard,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Hitta jobbkandidater via Facebook

Facebook som rekryteringskanal

Det finns idag stora möjligheter inom rekryteringsbranschen att hitta kandidater via Facebook och andra sociala nätverk. Oftast är detta tilläggstjänster då det kräver en unik kompetens som ofta saknas i de traditionella rekryteringsföretagen. När vi på Future & Friends rekryterar så är det alltid en självklarhet att använda sociala medier för att hitta kandidater till ditt företag. Tjänster såsom Facebook och LinkedIn ger dig en ypperlig möjlighet  att hitta kandidater som inte aktivt söker jobb.

 

Vad gör vi för att hitta din kandidat via Facebook?

 

När du väljer Future & Friends som rekryteringspartner använder vi våra experter på vår onlineavdelning för att optimera räckvidden och målgruppen på alla de annonser vi publicerar i och utanför vårt nätverk. Då det på exempelvis Facebook endast är en extremt liten del som angett sin jobbtitel eller bakgrund kompletterar vi alltid de målgrupper som finns på Facebook med våra egna datakällor. Tillsamman med kunskap om när en annons ska publiceras, hur en annons ska utformas och på vilket sätt en jobbannons ska skrivas kan vi hitta din nästa stjärna. Våra annonser syns direkt i de potentiella kandidaternas nyhetsflöde där vi hittar dem oavsett vilka jobb- och utbildningsbakgrunder de angett i sin profil.

 

Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss.